Hoi! Ik ben Karen, getrouwd met Karsten en moeder van 2 kinderen: Zoey van 8 jaar en Luke van 6 jaar. Ik ben dol op dieren, ik hou van de natuur en actief bezig zijn in de buitenlucht. We hebben thuis 1 kat en 2 konijnen. Ook heb ik al 21 jaar een eigen paard en ben ik dagelijks op stal te vinden. 

In 2017 waren mijn schoonouders de zolder aan het opruimen, en daar kwam een oud poppenhuis tevoorschijn dat vroeger van mijn schoonzus is geweest.  Ze vroegen of ik het wilde hebben voor Zoey, anders ging het naar de stort. 

Ik ben het huis gaan opknappen, en via een Facebook groep kwam ik erachter dat er een hele wereld van moderne poppenhuizen & miniaturen bestaat. Er ging echt een wereld voor me open!  Ik vond het opknappen en inrichten zó leuk om te doen, dat het niet bij 1 huis gebleven is. Inmiddels heb ik ook een kleiner huis voor mijn zoontje Luke gemaakt, een 2e huis voor de Maileg muisjes voor mijn dochter Zoey en ben ik gestart met het maken van kinderkoffertjes en een groot modern huis in schaal 1:12 voor mezelf.

Omdat mijn werk op Instagram enthousiast ontvangen werd, kreeg ik al snel de vraag of ik de producten ook op bestelling maakte? Zo is eigenlijk het balletje gaan rollen. Inmiddels maak ik allerlei verschillende soorten miniaturen.
Ik haal mijn inspiratie uit de 1:1 interieur trends & styling en vind het heerlijk om inspiratie plaatjes te zoeken. Het lijstje 'wil ik nog een keer in het mini maken' is inmiddels eindeloos. 

Ik ben veel bezig met Macramé, 3D printen en mijn naaimachine. Ik ben dol op kussentjes en dekentjes.  Ik vind het ook heel leuk om de verschillende materialen met elkaar te combineren, dat zal je ook in mijn ontwerpen wel terug zien. Deze hobby brengt voor mij heel veel dingen samen: mijn liefde voor interieur en styling, mijn creativiteit; het werken met mijn handen, de uitdaging van het ontwerpen, het puzzelen hoe ik het ga maken, en het fotograferen. En gelukkig komt mijn perfectionisme me hierin heel goed van pas :-) 

Wat in 2020 en begin 2021 nog hobby was, is eind 2021 uitgegroeid tot een 'flink uit de hand gelopen hobby' ;-) 
Inmiddels zijn onze beide kinderen naar school. Op 1 januari 2022 heb ik de stap naar de KvK gezet en sindsdien is TinyHouseToys een (kleine) onderneming en mag ik dagelijks bezig zijn met mijn droombaan ;-) 

Op mijn Instagram pagina staan de laatste nieuwtjes en updates. Kijk lekker rond, op deze website of op Instagram en laat je inspireren! Als je vragen hebt kan je natuurlijk altijd even een berichtje sturen. 

Veel plezier, 

Liefs Karen