Retourneren

TinyHouseToys verkoopt handgemaakte producten. Hoewel ik streef naar keurig afgewerkte producten, horen kleine imperfecties bij handwerk. Mocht u niet tevreden zijn over het ontvangen product dan kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht.

Wanneer u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht dan bent u verplicht dit binnen 14 (kalender) dagen
na ontvangst van het product kenbaar te maken aan TinyHouseToys, bij voorkeur per email via info@tinyhousetoys.nl 

Na deze aanmelding per email, en bevestiging van TinyHouseToys heeft u 14 (kalender)dagen de tijd om het product retour te sturen.

De porto kosten voor het retour zenden van het product zijn voor uw eigen rekening. Niet aangemelde retouren worden niet gecrediteerd. U dient te kunnen bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

TinyHouseToys behoudt zich het recht voor om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds gebruikt of na ontvangst beschadigd is.

Het retour adres is:

TinyHouseToys
Karen van Zwol
Scheisloot 44
2411 WL Bodegraven

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn: 
Producten speciaal voor u op maat gemaakt, deze kunnen niet geretourneerd worden.
Producten uit de koopjeshoek kunnen niet geretourneerd worden.

Na ontvangst van de geretourneerde producten zal TinyHouseToys het bedrag zo spoedig mogelijk, doch
uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Terugbetaling zal geschieden via de zelfde betaalmethode die door u is gebruikt tenzij u nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.