• Levering naar EU landen
  • Levertijd 1-3 weken
  • Kerstvakantie van 19 DEC '22 t/m 8 JAN '23

Reactie plaatsen

Reacties

Marjet
2 maanden geleden

Twee kinderkoffertjes voor mijn 5 jarige dochters; superleuk geworden! Fijne afstemming met Karen wbt inhoud en brainstorm over de stijl(en). Materiaal is goed speelbaar en prachtig gemaakt! Het was al een feestje om alles uit te pakken!

Yvonne Van hooff
5 maanden geleden

Ik had voor het poppenhuis beddengoed en 2 sierkussentjes besteld.Al snel in huis en paste prima en je kan zien dat het met liefde en passie gemaakt is.Heel leuk verpakt een feestje om open te maken!!!!! Kortom een aanrader, ga zo door!!!!

Wilma Zwart
9 maanden geleden

Ik ben zo blij met mijn snel geleverde en keurig verpakte spulletjes! Het hangstoeltje is mooi en stevig, het vloerkleedje super leuk en het roze koffertje heel schattig! Kan niet wachten om alles een leuk plekje in ons muizenhuis te geven! Ik kan deze webshop aanbevelen! Bedankt Karen!

M.Schiphorst
10 maanden geleden

Wat een prachtige kwaliteit behang voor mijn koffertjesdorp! Het schattige motiefje zag ik op instagram voorbijkomen, en helemaal de kleuren van nu.. De kratjes zijn ook fantastisch, volgens mijn zoon die veel 3d print zijn ze mega goed geprint. Kwam keurig verpakt aan.
Fijne site! Succes Karen!

Krishann
een jaar geleden

I came across Karen's work on instagram and reached out to her hoping to purchase a few of her pieces for my daughters (and one for myself!) for Christmas. They are as lovely in person as they are online. The swings are darling as is the chair; they are true miniature replicas. Karen’s attention to detail is evident as is her thoughtfulness as she followed up to ensure that my package arrived ok and that I was pleased with my purchase. Karen has some other sweet miniature items in her shop too and I look forward to seeing what else is to come. First purchase but definitely not my last.

Suzanne
een jaar geleden

Zo blij met mijn bestelling! Het ziet er allemaal zo schattig uit, is heel mooi gemaakt en past geweldig in het muizenhuis.
Het schapenvachtje is ook echt een topper! Het laat geen pluisjes los, waardoor onze dochter van twee er heerlijk mee kan spelen. Ik kan haast niet wachten tot ze iets ouder is en ik ook al die super mooie kleine accessoires kan bestellen.
Mijn bestelling was overigens heel leuk verpakt en werd mega snel verstuurd. Ik heb er een nieuwe favoriete shop bij!

Eline
een jaar geleden

Een webshop met erg veel mooie handgemaakte spulletjes.
De spulletjes zijn mooi gedetailleerd gemaakt en ben fan van je macramé spulletjes voor het poppenhuis ze zijn uniek!

Esther Beekhuis
een jaar geleden

Een aantal jaren geleden kwam ik aanraking met Karen via IG. Ik was op slag verliefd op al het moois dat zij maakt. Wat een creativiteit!
Al haar producten zijn zo verfijnd en met zoveel liefde en aandacht gemaakt , met de meest mooie garens en kleuren, afgewerkt tot in de details, pure perfectie. In onze poppenhuizen staan diverse items van haar, en nog steeds blijven dit de eyecatchers.

Marieke
een jaar geleden

Karen heeft oog voor detail en zorgt dat alles netjes is afgewerkt. Ik heb al diverse spulletjes bij haar gekocht. Altijd een feestje om uit te pakken.

Kimberley
een jaar geleden

Mooie spulletjes van goede en stevige kwaliteit, oog voor detail en past zeker in elk modern poppenhuis! Inmiddels heeft elke kamer wel iets van TinyHouseToys!

Rating: 5 sterren
3 stemmen