Samenwerkingen 

Mijksje Illustraties  - Mijke Desserjer 

Vanaf 2022 tot heden werk ik samen met Mijke Desserjer van Mijksje. Mijke is illustrator en maakt de mooiste handgetekende illustraties voor geboortekaartjes, ansichtkaarten en stationary producten. Ook heeft ze 2 boeken over Botanisch tekenen geschreven. Ik vind haar prints echt geweldig en vind het superleuk dat een aantal prints van haar in mijn webshop te koop zijn als behang. Ook zijn vanaf 2024 kleine schilderijtjes in mijn webshop te koop met 15 verschillende afbeeldingen gemaakt door Mijke. 

Neem eens een kijkje op www.mijksje.nl of op haar instagram account @mijksje_illustrations 

Moonwalk Teddybear 

Sinds 2023 werk ik regelmatig samen met Kim van Moonwalk Teddybear. Kim heeft hele leuke muurstickers voor zowel de kinderkamer als poppenhuizen. Ook maakt ze hele leuke tegeltjes. Ik vind echt al haar producten super leuk, maar gebruik natuurlijk vooral de poppenhuis muurstickers. Ik heb ze al meerdere keren geplakt in diverse poppenhuizen voor mezelf en mijn kinderen. Kim en ik vinden elkaars producten erg leuk en vullen elkaar leuk aan.  Neem vooral eens een kijkje op www.moonwalkteddybear.nl of haar Instagram account @moonwalkteddybear 

Kim's muurstickers in mijn poppenhuizen:  de lila en zand kleurige badkamer tegels, de witte metro tegeltjes in de keuken en de blauwe metro tegeltjes in het poppenhuis van mijn zoontje Luke 

Mijn producten in Kim's poppenhuizen: 
o.a. het lila lampje, plantje, maankussentje, kratjes, regenboogje, beddengoed, groen bijzettafeltje, en bureaulampje 

Myrle Stouten @stijlbijstout

In Juli 2023 deed ik een leuke samenwerking met Myrle van het instagram account @stijlbijstout. Myrle's zoontje Lander was bijna jarig en werd 4 jaar. Myrle had een supertof poppenhuis gevonden (gratis!) en heeft dat helemaal opgeknapt. Ze ging aan de slag met restjes verf en behang, knapte zelf wat meubeltjes op, en maakte er een superleuk huis van! Natuurlijk konden een paar producten uit mijn shop niet ontbreken, en het is echt een onwijs tof huis geworden! O.a. het lila bijzettafeltje, gouden douchewand en regendouche + witte douchevloer, kapstokje en kratje, plantje, lila espresso apparaat, servies in Sage Green, een regenboogje en kussentjes vonden een plekje in het poppenhuis. 

Petite Amélie

In samenwerking met Petit Amelie heb ik toestemming om hun klassiek naturel houten poppenhuis "La Parisienne" in het miniatuur te maken en te verkopen. 
Bekijk het prachtige originele huis op https://www.petiteamelie.nl/houten-poppenhuis-parisienne.html

 

Elske @Keekshuis

In 2023 deed ik een leuke samenwerking via Instagram met Elske van @keekshuis. Mijn hangstoeltje met bontje en maankussentje, buisvaasje, wandplankje met haken, schelpvaasje,  bloemspiegeltje en wasbakje met kraantje vonden een mooi plekje in het muizenhuis van haar dochter.  

Lotte @Dusty_corners 

In 2022 deed ik een leuke samenwerking via Instagram met Lotte van @dusty_corners, voor het muizenhuis van haar dochter Dide. 

Het macrame vloerkleedje, hangstoeltje, kratjes en macrame wandhanger komen uit mijn webshop. 

Paper Flower Artist Anouk Bohmer 

Ik kende Anouk Bohmer via Instagram en vind haar handgemaakte papieren bloemen echt te gek! Anouk maakt ook prachtige foto's van haar bloemen, om daar weer stationary producten van te maken. Zo ontstond het idee om poppenhuis schilderijtjes te maken met afbeeldingen van haar bloemen. Deze zijn nog steeds te koop in de webshop. 
Neem eens een kijkje op Instagram @anoukbohmer of op www.anoukbohmer.nl 

 

Roses and Butterflies 

Roses and Butterflies zet zich onder leiding van Esther Beekhuis in voor zieke kinderen. Zij maakt poppenhuis koffertjes welke gedoneerd worden aan zieke kinderen, in het ziekenhuis en thuis, zodat ze op bed kunnen spelen en zich even kunnen terugtrekken in hun fantasie wereld.

In 2021 maakte ik een aantal producten voor het Tower House, een groot poppenhuis ontworpen door Architect Hans van Heeswijk voor de Stichting Enery4all. De stichting Enery4all zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselings ziekte. Roses and Butterflies heeft samen met een aantal vrijwilligers het huis helemaal ingericht. Het huis wordt geveild en de opbrengst komt ten goede aan de Stichting Enery4all. 

Ook maakte ik een macrame vlinder als wandhanger waarvan 50% van de opbrengst ten goede kwam aan Roses and Butterflies. 

Neem eens een kijkje op Instagram @roses.and.butterflies.official