Roses and Butterflies 


Lift your eyes and look for Roses and Butterflies. Handmade with love, ready for happiness and joy. Let’s spread some happiness.

Esther Beekhuis is de initiatiefneemster van Roses and Butterflies. Esther maakt met heel veel liefde poppenhuis koffers voor zieke kinderen. Deze koffers worden uitgedeeld in ziekenhuizen aan ernstig zieke kinderen, zodat ook zij een plek hebben om te spelen en zich terug kunnen trekken in hun eigen droomwereld, in een nare periode. 

Roses and Butterflies wil een lichtpuntje zijn tijdens het grote gevecht dat deze kinderen leveren. Voor hen is het leven niet alleen rozengeur en maneschijn, de toekomst onzeker en zij kunnen niet onbezorgd kind zijn.

 

Vanaf het moment dat ik Esther en Roses and Butterflies leerde kennen was ik bijzonder onder de indruk van deze liefdevolle vrouw en haar initiatief om het leven van ernstig zieke kinderen een klein beetje leuker te maken. 
Sinds ik zelf moeder ben komen verhalen over zieke kinderen dubbel zo hard binnen als vroeger.  Vroeger was het 'another bad thing that happend' Nu raken ze me recht in mijn hart. 
Als je zo'n verhaal hoort dan realiseer je je weer dat gezondheid niet vanzelfsprekend is, en dat ik oh zo dankbaar mag zijn voor 2 gezonde vrolijke kinderen.
Ik steun Esther graag in haar initatief, en wil graag financieel iets bijdragen.
Mijn 'Butterfly' macramé wandhanger wordt een 'Roses and Butterflies' product; van elke verkochte wandhanger doneer ik €4,00 aan Roses and Butterflies. Dus neem vooral een kijkje in mijn webshop bij "aan de muur" of klik op de afbeelding hieronder ;-) 

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.rosesandbutterflies.com  of bezoek de instagrampagina @roses.and.butterflies.official voor het laatste nieuws.